Werk

Of iedereen gaat dood

Roman - april 2019 - Uitgeverij Manteau / Angéle

'Of iedereen gaat dood' is een fragiele roman over eenzaamheid en liefde. Lander is een late twintiger en in denktijd. Verzonken in gedachten loopt hij van zijn bed naar café Bertrand, naar zijn grootmoeder en weer terug. Met elke kassei die hij verslindt, snuift hij de wereld in zich op. Alles om maar niet te hoeven stilstaan bij het grote verdriet in zijn leven. En hij gaat naar Saskia, zijn therapeute. Zij moet hem uit de beklemmende cocon van zijn eigen hoofd zien te krijgen. Maar wat Saskia daar ontdekt, laat haar niet meer los. 

De roman kreeg 3 sterren in Focus Knack en 4 bollen in NRC

9789022335178.jpg

De dode vogel en het meisje

Kortverhaal - november 2018 - eigen beheer

Het kortverhaal 'De dode vogel en het meisje' is een verhaal over het verlangen naar nieuwe dingen en het koesteren van vroeger. Een klein verhaal over afstand nemen, misschien van jezelf. Het is een verhaal over de dode vogel en het meisje.
Het bevat illustraties van Jerina Malfait en werd vormgegeven door Cato Oyen. Het verscheen in eigen beheer.

41580629.jpg

Zo scherp je kon er ook niet geweest zijn

Poëzie - januari 2018 - Uitgeverij Manteau / Angèle 

In 'Zo scherp je kon er ook niet geweest zijn' verkent Siel op haar geheel eigen manier de strijdlustige liefde, het geboetseerde geluk en de luide stilte van gemis. Ondersteund door de bijzondere illustraties van Larissa Viaene haalt ze de ongrijpbare wereld uit haar verpakking.

Als ik stil ben heb ik een bos in mijn hoofd

Poëziedebuut - april 2016 - eigen beheer  & Uitgeverij Manteau

Korte prozateksten of een klein gedicht, meer heeft Siel niet nodig om de zere en tere plekken van verdriet te benoemen. Om liefde te vangen met haar pen en ermee te spelen. Ondersteund door de prachtige illustraties van Larissa Viaene, laat ze je stilstaan bij het onzegbare.